ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
 
Mr. Fix
Πλυντήριο - Στεγνοκαθαριστήριο Βόλος

Το στεγνοκαθαριστήριο μας “Mr. Fix” είναι κοντά σας και λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην οδό Γλάδστωνος 70 με Παγασών στο Βόλο, προσφέροντας άψογες υπηρεσίες καθαρισμού που διευκολύνουν τον πελάτη και δεν του χαλάνε καθόλου από τον πολύτιμο χρόνο του.

Με άριστο και προηγμένης τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών αλλά και προϊόντων, σας προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων και υφασμάτων στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.
 

 
 
 
Σε μας τα ρούχα, τα υφάσματα, τα λευκά είδη αλλά και τα δερμάτινα είδη σας απολαμβάνουν επαγγελματική φροντίδα τόσο στο καθάρισμα όσο και στο σιδέρωμα. Το έμπειρο προσωπικό μας εργάζεται σκληρά και με όρεξη, ενώ οι ποιοτικές υπηρεσίες και οι προσιτές τιμές μας, εξασφαλίζουν για εσάς το άριστο αποτέλεσμα.

Περιποιούμαστε κάθε ύφασμα, επιλέγοντας τα ιδανικά προϊόντα και την καταλληλότερη μέθοδο, με βάση τις ανάγκες του, για να σας παραδώσουμε τα ρούχα σας άψογα, σαν καινούργια. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες σε όλα τα υφάσματα, χωρίς να καταστραφεί το αγαπημένο σας ρούχο.

Έτσι λοιπόν συνδυάζοντας σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρο προσωπικό, εξασφαλίζουμε υψηλή περιποίηση και συντήρηση ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και ακριβά ρούχα.
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, η επιχείρησής μας, είναι αφοσιωμένη στην άψογη και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, γεγονός που μας δίνει το κίνητρό να προσπαθούμε διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.
 
 
ΕΜΠΕΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
Φέρτε στο στεγνοκαθαριστήριο μας στο Βόλο τα ρούχα και τα υφάσματά σας και να είστε σίγουροι
ότι θα παραλάβετε απόλυτα καθαρά και άψογα σιδερωμένα.